HostLAB Bilişim Teknolojileri A.Ş. – Büyüyoruz ?
Ana Sayfa Blog Duyurular HostLAB Bilişim Teknolojileri A.Ş. – Büyüyoruz ?
HostLAB Bilişim Teknolojileri A.Ş. – Büyüyoruz ?
Duyurular | 1 Nisan 2021 | 2 dk. | 2.011 | 0

HostLAB olarak 2017 yılından beri içerisinde bulunduğumuz sektörde ekipçe elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya çalışıyoruz. Bu süreçte en büyük misyonumuz her zaman kendimizi geliştirmek ve sizlere mümkün olabilecek en iyi hizmeti vermek oldu. Bu bağlamda 2021 yılının başında aldığımız büyük yatırım ile birlikte şirketimizde yapmış olduğumuz inovasyonları sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

? Artık Çok Ortaklı Bir Şirketiz

4 yıl önce HostLAB İnternet ve Bilişim Hizmetleri olarak çıktığımız bu yolda bundan sonra sizlere HostLAB Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi olarak hizmet vereceğiz.

? Artık Küresel Pazara Açılıyoruz

Yaptığımız aylar süren görüşmeler sonucunda 2001 yılından beri yurtdışı taraflı bir şirketin elinde bulunan hostlab.com alan adını bünyemize kattık ve bundan sonra hostlab.com.tr yerine hostlab.com alan adı üzerinden hizmet vermeye devam edeceğiz. Yakın gelecekte tamamı kendimize özel bir tasarım ile birlikte internet sitemiz farklı yabancı dillerle de kullanılabilecek.

? Artık Yeni Yollarla Ödeme Alıyoruz

Yeni şirketimiz ile birlikte tüm banka hesaplarımız değişmiştir, yeni çalışmaya başladığımız bankaları banka hesaplarımız sayfasından inceleyebilirsiniz. Ayrıca ilerleyen günlerde aktif olacak mobil ödeme sistemi ve kayıtlı kart ile otomatik ödeme sistemimizin de müjdesini sizlerle paylaşmak isteriz.

? Artık Yeni Ofisimizdeyiz

Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte uzaktan çalışma sistemine geçen ekibimiz, yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Bursa/Nilüfer üzerinde tamamı özel olarak baştan dizayn edilmiş dubleks yeni ofisinde çalışmaya başladı. Dileyen herkesi önceden randevu almak koşuluyla ofisimizi ziyaret etmeye bekleriz. ?