Kayıtlı Kart Sisteminde Önemli Güncelleme
Ana Sayfa Blog Duyurular Kayıtlı Kart Sisteminde Önemli Güncelleme
Kayıtlı Kart Sisteminde Önemli Güncelleme
Duyurular | 9 Mayıs 2021 | 3 dk. | 235 | 0

Geçtiğimiz günlerde aktif etmiş olduğumuz kart kaydetme ve kayıtlı kart ile otomatik ödeme sistemi hakkında önemli bir değişiklik yaptığımızı sizlere bildirmek istiyoruz.

19 Nisan 2021 tarihinde IYZICO altyapısını kullanarak aktif etmiş olduğumuz sistemi bu yeni güncelleme ile birlikte hem geliştirdik hem de ödeme sağlayıcımızı PAYTR olarak güncelledik. Bu bağlamda daha önceden kayıt etmiş olduğunuz kartların hem bizim sistemimizden hem de IYZICO sisteminden tamamen silindiğini, faturalarınızın otomatik ödenmesine devam etmek istiyorsanız kartlarınızı yeniden kaydetmeniz gerektiğini önemle hatırlatırız.

Artık kaydedeceğiniz kartlarınız PAYTR altyapısında güvenle saklanacaktır.

SIKÇA SORULAN SORULAR

S: Daha önce eklediğim kartlarım silindi mi?
C: Evet, IYZICO altyapısını kullanırken eklemiş olduğunuz tüm kartlarınız sistemlerimizden silinmiştir, bu kartlarınızdan artık hiçbir şekilde çekim yapılamayacağını ve eğer varsa faturalarınızın sistemimize yeniden kart eklenene kadar otomatik ödenmeyeceğini bilmenizi isteriz.

S: Sisteme nasıl yeni kart eklerim?
C: Sistemimize kartınızı herhangi bir faturanızın ödemesini yaparken “Kartımı sonraki ödemeler için kaydet” kutucuğunu işaretli bırakarak veya buradaki “Yeni Kredi Kartı Ekle” butonunu kullanarak ekleyebilirsiniz. Eğer daha önce eklediğiniz hiç kart yoksa eklediğiniz kart varsayılan kartınız olacak ve ödeme günü gelen ödenmemiş faturalarınız bu karttan otomatik olarak tahsil edilecektir.

S: Otomatik ödeme sistemini nasıl tamamen kapatırım?
C: Müşteri panelinizdeki ana sayfada bulunan bilgilendirme yazısı üzerinden dilediğinizde otomatik ödeme sistemini kapatabilir veya açabilirsiniz.

S: Otomatik ödemeyi ürün bazlı kapatabilir miyim?
C: Otomatik ödeme, sadece alan adlarında otomatik yenileme devre dışı bırakılıp fatura oluşmaması sağlanarak devre dışı bırakılabilir, diğer ürünler için ayrı ayrı kapatılması mümkün değildir. Kullanmayacağınız ürünleriniz için müşteri panelinizden iptal talebi göndererek ilgili ürün(ler) için fatura oluşmamasını ve otomatik ödeme yapılmamasını sağlayabilirsiniz.

S: Kayıt edilen kartlar güvende mi?
C: Kayıt edilen tüm kartlar sektöründe lider ödeme sağlayıcısı PAYTR altyapısında saklanmaktadır, HostLAB kendi sunucularında hiçbir kart bilgisi saklamamaktadır. Ayrıca PAYTR ile sistemimiz arasında yapılan tüm iletişim 256 Bit şifreleme ile şifrelenerek yapılmaktadır. Kart bilgileriniz bu şekilde %100 güvendedir.