Sunucu, Kabin Barındırma ve Toplu Mail Hizmetlerimiz
Ana Sayfa Blog Duyurular Sunucu, Kabin Barındırma ve Toplu Mail Hizmetlerimiz
Sunucu, Kabin Barındırma ve Toplu Mail Hizmetlerimiz
Duyurular | 6 Haziran 2021 | 2 dk. | 102 | 0

Bu yazıyı geçtiğimiz günlerde aktifleştirdiğimiz 3 yeni hizmetimizi sizlerle paylaşmak için hazırladık. Bundan sonra aşağıda paylaşacağımız hizmetlere de HostLAB kalitesinde ve desteğinde sahip olabileceksiniz.

 

1) Sunucu Barındırma Hizmeti

Uzun süredir İstanbul/Comnet veri merkezindeki kendi kabinlerimizden özel olarak barındırma hizmetleri sağlasak da Bursa/PenDC veri merkezi ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda artık hem Bursa/PenDC lokasyon hem de İstanbul/Comnet lokasyon sunucu barındırma hizmetleri sağlıyoruz. Çalıştığımız iki veri merkezinde de yüksek hat kapasitemiz, tam yedekli altyapılarımız ve sunduğumuz piyasadaki en uygun fiyatlar sayesinde rakipsiz hizmeti size garanti ediyoruz.

Sunucu Barındırma Hizmetlerimizi İnceleyin!

 

2) Kiralık Kabin Hizmeti

Yine Bursa/PenDC veri merkezi ile yaptığımız özel anlaşma sonucunda HostLAB’tan 21U ve 42U kiralık kabinet ürünleri alabilirsiniz.

Kiralık Kabin Hizmetlerimizi İnceleyin!

 

3) Toplu E-Posta Hizmeti

Müşterilerimizden gelen talepler ile yaptığımız araştırmalar sonucunda toplu mail gönderim hizmetimizi aktif etmiş bulunmaktayız. İlgili paketlerimizden herhangi birini aldıktan sonra size vereceğimiz panelden aldığınız paketteki kredi kadar e-posta gönderimi yapabilirsiniz. Alıcı rehberinizi özel olarak yükleyebilir ve gruplama yapabilirsiniz. Yapacağınız gönderimler sizin alan adınız üzerinden yapılır ve %99.9 inbox garantili olarak gönderilir.

Toplu Mail Gönderim Hizmetlerimizi İnceleyin!