Hosting Paketinizi Neye Göre Seçmelisiniz?
Ana Sayfa Blog Domain & Hosting Hosting Paketinizi Neye Göre Seçmelisiniz?
Hosting Paketinizi Neye Göre Seçmelisiniz?
Domain & Hosting | 17 Ekim 2019 | 3 dk. | 126 | 0

Merhaba saygıdeğer HostLAB Blog okuyucuları, bu makalemizde sizlere doğru bir hosting paketi seçiminizde yardımcı olacak konu başlıklarından bahsedeceğiz. Sizinde hayata geçirmek istediğiniz projeleriniz varsa ve hangi hosting paketini seçeceğiniz konusunda halen karar veremediyseniz bu makalemiz tam size göre.

Doğru Hosting Paketi İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

Projenize başlamadan önce hosting paketinizi seçerken dikkat etmeniz gereken bir iki başlık bulunmakta, bu başlıklar sırasıyla;

  • Projenizin hitap edeceği kitle
  • Projenizde ve sitenizde kullanacağınız yazılım (PHP, .ASP, WordPress, OpenCart, MyBB vb.)
  • Sitenizin ortalama ulaşacağı kişi sayısı ve anlık yoğunluğu
  • Projenizde kullanacağınız site sayısı

Bu belirttiğim maddeler doğrultusunda tercih edebileceğiniz belirli paketler bulunmakta bu paketlerin içeriklerine değinecek olursak;

 

LİMİTSİZ HOSTİNG PAKETLERİ: Sınırsız hosting paketleri müşterilerimizin en çok tercih ettiği ve kullanmaktan memnun olduğu hosting paketidir. Bu paketlerimizde istediğiniz kadar web sitesini tek bir ürün içerisinde barındırmanıza yaramaktadır. Sitelerinizin aylık trafiği, e-posta hesaplarının sayısı, kullanacağınız veritabanlarının sayısı ve harcayacağınız disk alanı tamamen sınırsız olarak sunulmaktadır. Aynı anda birden fazla web sitesi yönetmeyi düşünüyorsanız bu hosting paketini kesinlikle tercih etmenizi öneriyoruz.

WORDPRESS HOSTİNG PAKETLERİ: Eğer ki hayata geçireceğiniz web siteniz WordPress altyapısını kullanacak ise sizlere kesinlikle önereceğimiz paket bu olacaktır. Diğer hosting paketlerine göre WordPress altyapısını kullanarak daha hızlı ve performanslı bir hizmet alırsınız, ayrıca destek sistemimiz sizler için özel WordPress cache eklentileri konusunda yardımcı olur ve WordPress konusunda yaşadığınız problemlerin çözümünde sizlere destek oluyoruz.

BAYİ HOSTİNG PAKETLERİ: Web projeleri konusunda deneyim sahibiyseniz ve halihazırda müşterileriniz mevcut ise sizlere kesinlikle bu paketi öneriyoruz, bu paketimizde sizlerde Web Hosting oluşturabiliyor ve düzenlemelerini gayet basit bir şekilde yapabiliyorsunuz.

MASTER BAYİ HOSTİNG PAKETLERİ: Bu hosting hizmetimiz hakkında daha öncesinde detaylı bir makale yayınlamıştık buradan makaleye ulaşabilirsiniz. Kısaca bahsetmemiz gerekirse bu hizmetimizde sizlerde Bayi Hosting Hesapları oluşturabiliyor ve basitçe yönetebiliyorsunuz.

MULTİ BAYİ HOSTİNG PAKETLERİ: Sizlerde bu işi tamamen profesyonel olarak yapmak istiyorsanız önereceğim paket kesinlikle Multi Bayi Hosting paketleri olacaktır. Bu hizmetimiz sayesinde farklı lokasyonlarda ve farklı panellerde Bayi Hosting hesapları oluşturabiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Detaylı olarak bu hizmetimiz hakkında bilgi edinmek isterseniz buradaki makalemizi okuyabilirsiniz.

 

Projeniz hazır ve hangi hosting paketini seçeceğiniz konusunda kararsız iseniz bu makalemiz sizlere çok faydalı olacaktır. Satın almadan önce dikkat etmeniz gerekenleri okuyup projenizi paketlerimize göre sınıflandırdıysanız sizleri durduran herhangi bir şey bulunmuyor artık yolunuz açık iyi çalışmalar dileriz. 🙂